Samsung Pixon & Sim Only abonnement

De Samsung M8910 Pixon 12 is het eerste 12 megapixel toestel dat Samsung uitbrengt. De camera van dit toestel heeft vele mogelijkheden wat het fotograferen tot een ware kunst verheft. Niet alleen is het toestel voorzien van een Xenon Flitser en een groothoeklens, maar ook van touch focus en een snelheid waarmee je binnen 2 seconden een foto kunt maken. Dus meerdere foto’s achter elkaar maken is op die manier heel eenvoudig.

Middels de Geotagging functie kun je je foto’s voorzien van locatie zodat iedereen kan zien waar deze is gemaakt, en via Share Pix kun je de gemaakte foto’s en videofilmpjes direct uploaden naar een van je sociale netwerksites als Flickr, Facebook of MySpace. Het Amoled beeldscherm is vrij groot; 3,1 inch en de video’s die je er op bekijkt zijn van HD kwaliteit. Alle foto’s die je hebt gemaakt en de video’s die je hebt opgenomen kun je dankzij de TV Out functie bekijken op je televisiescherm.

Muziek

sim onlyDe Samsung M8910 Pixon 12 beschikt over een MP3 speler en een FM Radio zodat je overal naar je favoriete muziek en/of zender kunt luisteren. Dit alles eventueel met de meegeleverde headset. Het uitbreidbare geheugen geeft je voldoende ruimte voor al je muziekbestanden dus je hebt altijd je favoriete tracks binnen handbereik.

Sim only

Alhoewel het toestel beschikbaar is in combinatie met een abonnement, kiezen ook veel consumenten ervoor om de telefoon los te kopen en een Sim Only af te sluiten. Zo zijn ze doorgaans goedkoper uit en hebben meer flexibiliteit. Het nadeel is natuurlijk wel dat het totale bedrag voor de telefoon in 1 keer betaald moet worden. Meer op: https://www.simonlyonbeperktinternet.com/providers/

Je zaken beheren

Dankzij de volledige ‘touch’bediening is het toestel gebruikvriendelijk en is zowel zakelijk als prive heel aantrekkelijk. De document viewer stelt je in staat om Word, PDF, Powerpoint en Excel bestanden te openen en te bekijken en een personal organiser helpt je je taken, agenda, notities en contacten bij te houden.

Pixon 12 Aanbiedingen

Wij bieden een groot overzicht met aanbiedingen. Deze kunt u bekijken op onze aanbiedingen pagina. We proberen deze zo goed mogelijk up to date te houden zodat u altijd de beste en actuele deals kunt bekijken. Bekijk hier alle aanbiedingen.